Tarieven

De eerste stap voor aanmelding van coaching is altijd een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Dit gesprek duurt ca. 30 minuten en hierbij bespreken wij jouw situatie, de mogelijkheden en mijn werkwijze. Na dit gesprek besluit je pas of je een coachtraject wilt aangaan.

Onderstaande pakketten zijn het meest gekozen maar maatwerk is mogelijk.

Hierbij een indruk van de investering die je in jezelf gaat maken, de resultaten gaan een leven lang mee!

Kies jij voor het Groeispurt pakket of het Start small, Dream Big pakket, dan krijg je een stijlvol A5 notitieboek met matching pen kado (zolang de voorraad strekt).

Losse coachsessie
1 sessie van 1,5 uur
Krachtige sessie waarin er persoonlijke aandacht is voor jouw vragen en situatie. Je neemt nieuwe inzichten mee en tools voor nu en in de toekomst.
€ 60
Groeispurt
3 sessies van 1,5 uur
Wil jij je krachtiger en energieker voelen en gaan genieten. Wil jij beter jouw grenzen bewaken en ervaren hoe het is om jezelf op nummer 1 te plaatsen. Ga voor een groeispurt! In 3 krachtige sessies gaan we werken aan de Elen die aandacht behoeven. We zorgen samen dat jij de tools in handen krijgt om duurzaam zaken te veranderen en weer volop te genieten van je dagelijkse bezigheden. Wat je aandacht geeft groeit. Wij gaan jou aandacht geven!
€ 170
Start small, Dream Big
5 sessies van 1,5 uur
Besteed aandacht aan de belangrijkste persoon op aarde. Jezelf. Wil jij helder krijgen waarom dingen niet lopen zoals jij wenst. Verlies je energie aan allerlei zaken en krijg je er geen grip op. Ben je snel geïrriteerd, moe of lusteloos. Ga jij maar door terwijl je lichaam ook signalen begint af te geven. Wacht dan niet langer. Begin klein en realiseer je dromen. We verkennen waar het voor jou vastloopt en zorgen ervoor dat jij je fysiek en mentaal weer 'on top of the world' gaat voelen.
€ 275

Ik vind dat coaching voor iedereen toegankelijk moet zijn. Om het ook voor jou mogelijk te maken kunnen we in overleg een oplossing bedenken. Vraag hiernaar en laat het geen drempel zijn om je te willen ontwikkelen.

Voor aanvang van het door jou gekozen traject ontvang je de factuur voor het gehele traject. Losse coachsessies worden direct na afloop gefactureerd.

De bedragen vermeld op de website zijn inclusief 21% BTW.

Twijfel je over welke vorm geschikt is voor jou of heb je andere vragen. Neem gerust contact op.